Propuesta de ILP de mejora de Democracia Real Ya directa

Bones! Vos enviem una proposta (de moment provisional) desenvolupada a Astúries però consensuada entre diferents assemblees de l’estat per realitzar una acció a nivell estatal de recollida de signatures per demanar una modificació constitucional en matèria de referendums i Iniciatives legislatives populars (no penseu que és un impossible!!! si ho fem junts i aconseguim bona projecció en els mitjans podem aconseguir-ho!!).

Bé la idea és que es passi a les respectives assemblees la proposta perquè sigui debatuda (tingueu en compte que les 3 primeres fulles són explicatives del mecanisme legal que s’utilitzarà i en l’última estan els punts que s’intentarien reformar de la constitució). La idea és que durant els propers 10 dies es debati la proposta i se’ns vagin comunicant les decisions de cada assemblea (si s’assumeix, si hi ha comentaris, si es proposa algun canvi) nosaltres elaborarem una llista amb les respostes de cada assemblea i si em 10 dies veiem que hi ha un consens suficient a nivell estatal, s’elaboraria una fulla de signatures definitiva i es redistribuiria per començar la recollida. Consensuar un document així a nivell estatal és MOLT DIFICIL, de fet hem intentat que s’impliquessin el màxim de comissions jurídiques de l’estat en la preparació però ens ha estat molt complicat (encara que n’han participat vàries: Pola de Siero, Toledo, Ulldecona, Còrdova i hii estan al corrent també les de Ciudad Real, Donosti, València). Vos demanem que tan aviat tingueu la valoració de l’assemblea ens envieu un missatge responent aquest mateix fil. A veure si ens aclarim amb tants emails!

Haz clic para acceder a nota-sobre-ejercicio-colectivo-del-derecho-de-peticic3b3n-para-reforma-constitucional-que-garantice-instrumentos-eficaces-de-democracia-directa.pdf

Parlem!! El enlace al pdf, pincha aquí


INDIGNEU-VOS!
“Si avui com llavors una minoria activa s’aixeca, n’hi haurà prou, tindrem el llevat per a què la massa creixi”

Una respuesta a “Propuesta de ILP de mejora de Democracia Real Ya directa

  1. Hola a tod@s, creo que deberíamos ir asumiendo propuestas como esta, que puedan ir dando respuestas necesarias a las personas que peor lo estén pasando. Ya que se que hay quien no quiere saber nada de reformas del mismo sistema, pero, ambos caminos son complementarios desde mi punto de vista. Un sitema que contiene errores provoca errores sistemáticos, pero, un sistema con los errores más graves corregidos es un sistema nuevo o refundado o llámenle X. Tal vez en la próxima asamblea, podríamos debatirlo, si es que nos queda tiempo después de los mínimos principios políticos.