[EspaiCoor​dinacioBCN​] Agraïment pel suport al desnonamen​t poble sec

A totes vosaltres,

com moltes ja sabeu la Xarxa de Suport Mutu del poble sec ja fa uns mesos que camina, pensant, reflexionant, aprenent d’altres barris i d’altra gent.

Després d’uns mesos gestant-lo ens ha sobrevingut la posada en marxa del projecte i el matí del dia 16 de novembre hi ha hagut el primer desnonament en el que hem participat com a convocants. 

  
Ha sortit molt bé, estem contentes i, tot i que encara no hem fet una valoració a fons, hem complert expectatives de treball i de resultats. Hem estat a gust tant entre nosaltres com amb la gent que heu vingut a donar suport a l’acció i, tot i que el temps de tardor amb pluja  no acompanyava a sortir de casa cap al C.Blai tant aviat al matí, al final hem sigut unes quantes!!

Aquest desnonament, la xarxa, les ganes, els resultats i tot el camí que ens queda per fer és fruit de processos col·lectius entre nosaltres i entre la gent d’altres barris de Barcelona. Persones, assemblees i col·lectius que ja fa temps que caminen en la direcció del suport mutu davant de la precarietat  i els abusos de poder, del treball de barri dia a dia i del treball en xarxa entre districtes, barris i pobles.

Us volem agrair el suport i la confiança en aquell matí de pluja, ha sigut important per a nosaltres veure’ns recolzades per la gent del barri i també per la gent d’altres zones de la ciutat!! No cal esperar més a dir-ho, JUNTES HO PODEM TOT!!

Aprofitem per mostrar la nostra solidaritat i total suport amb els alliberaments i les lluites que s’estan donant aquesta setmana. La política està al carrer!

Salut, força i suport mutu!Xarxa de Suport Mutu del Poble sec