Concentració avui, DIMECRES 30, a les 19:00h en suport a l’habitatge18N, al c/Hostafrancs 3

IMPORTANT: posposada l’assemble​a d’avui, concentrac​ió a les 18:30h a Jardinets per anar a l’habitatg​e18N

 Veïns i veïnes,
Amb motiu de la convocatòria que ha difos l’habitatge18N, les persones que estavem preparant l’assemblea de l’Habitatge 18N creiem convenient posposar-la fins nova data, per tal que totes poguem anar a la concentració de rebuig al desallotjament.
I per no perdre el bon costum de trobar-nos els dimecres, convoquem a les 18:30h als Jardinets de l’Alguer per anar-hi juntes, des del barri. 
Concentració avui a les 19:00h en suport a l’habitatge18N, al c/Hostafrancs 3

Antidisturbis  dels Mossos d’Esquadra sense identificar han desallotjat aquesta  matinada l’Habitatge18N, dins del qual vivien diverses famílies, i a un centenar de veïns que han intentat evitar-ho.
 Barcelona  2011.11.30 Aquesta matinada, al voltant de les 5:30 am, un dispositiu  d’uns 12 furgons dels mossos d’esquadra van desallotjar el Habitatge 18N  situat al carrer Hostafrancs 1-3 (Sants), edifici que havia estat  recuperat el 18 de novembre per la comissió d’habitatge de l’Assemblea de Sants, per reallotjar famílies en situació d’urgència social. Després  de retirar l’escut humà que s’havia format en les seves portes per evitar l’operació, els mossos van desallotjar l’edifici davant la  protesta d’un centenar de de veïnes i veïns de Barcelona que s’havien  concentrat davant de l’edifici per protestar per el seu desallotjament,  tal com es pot veure al streamming realitzat des del mateix edifici. Les famílies i els nens ja havien sortit quan va arribar la policia.
 L’ocupació del ‘Habitatge 18N és una acció que sorgeix d’una crida del Edifici15O i denuncia, entre altres coses, la injustícia social que cada dia més persones es quedin al carrer, privades d’un sostre digne i abocades  a una veritable situació d’emergència social . Mentre  que estadístiques recents assenyalen l’existència de 3.417.064 cases  buides a tot l’Estat (un 13% del total d’habitatges), més de 300.000  famílies han perdut casa seva en els últims 3 anys.Cada dia 40 famílies són desnonades a Catalunya, i unes 300 a tot l’Estat, segons dades de la P.A.H.
 
 Nombroses  entitats i col · lectius, com la Federació d’Associacions de Veïns de  Barcelona (FAVB), la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH),  l’Observatori DESC, el Centre Social de Sants i nombroses assemblees de  Barcelona, ​​entre altres entitats i centenars  de ciutadanes,  han estat prestant el seu suport al Habitatge 18N durant aquesta  setmana.
 
 Aquesta tarda, a les 19hrs. l’Assemblea de l’Habitatge 18N convoca una concentració de suport davant de l’edifici:
Carrer Hostafrancs, 1-3. Barcelona.
<M> L1 Hostafrancs, L1 + L3 Espanya, L8 Magòria
 
Més informació:
 
Streamming del desallotjament: http://bambuser.com/channel/acampadabcn_int
Fotoreportatge de Jesús García Pastor http://www.unfotografo.es/2011/desalojo-18n-15m-fotoperiodismo
Assemblea Habitatge18N
http://habitatge18n.wordpress.com
@ Habitatge18n # habitatge18n # maimessoles
# TotesAmbH18N
Carrer Hostafrancs, 1-3. Barcelona.
<M> L1 Hostafrancs, L1 + L3 Espanya, L8 Magòria
 
* La imatge destacada d’aquesta nota és cortesia de Jesús G. Pastor.
(A.S.)
 
–Xarxa i lloc on pots participar online: https://n-1.cc/pg/groups/234389/assemblea-sant-antoni/Correu electrònic: assembleasantantoni@riseup.net Blog: assembleasantantoni.wordpress.com Twitter: @barrisantantoni Pàgina Facebook: Assemblea Sant Antoni

Los comentarios están cerrados.