Propuestas y otros

20 Nov.2011 POR LE DERECHOS DE LA INFANCIÁ

http://www.savethechildren.es/ver_doc.php?id=121

POR LA PROTECCIÓN DE LA INFANCIÁ

17 Nov. 2011 CONTRATO ÉTICO A POLÍTICOS 

 Desde 15M Valencia hemos enviado un Contrato Ético a los diputables al congreso de las principales formaciones políticas aquí en València, Alacant y Castelló. Va adjunto el contrato por si quereis echarle un vistazo; como todo es mejorable, no es revolucionario, pero como principio y en adición a muchas más actividades y pensamientos era algo que, pensamos, no resta al conjunto y si suma.
    Os enviamos el resultado de los candidatos que han firmado el CONTRATO ÉTICO, para que cada cual se acerque al 20N con alguna información más.

15M Valencia Contract Politic

CONTRACTE POLÍTICS I CARTA OBERTA

16 días de activismo contra las violencias de género

presentacio_barris_16_dies_activisme_VG

Associació l’Oliva de Treball per la Pau, els Drets Humans, la Democràcia i el Desenvolupament Humà Sostenible és una associació sense ànim de lucre que vol contribuir a la transformació social des de l’empoderament i el coneixement. Actualment, hem dissenyat un Taller d’acció participativa que d’una manera entenedora, ajuda a comprendre el funcionament del sistema de democracia representativa…

ass oliva de treball

Comunicat de l’Associació de Veïns i Veïnes de Casc Antic contra les redades policials indiscriminades que dispostius de la guardia urbana i els mossos d’esquadra realitzen regularmen als jardins del Pou de la Figuera, popularment coneguts com a Forat de la Vergonya.

Comunicat de l

Propuesta de la coordinadora provincial de Castellón y propuesta de la asamblea general de Granada

PROPUESTA_encuentro_vocyasam

DOCUMENT-ACTA DE LA REUNIÓ DEL GRUP DE TREBALL PER A ANALITZAR LES PROPOSTES DE COORDINACIÓ ENTRE BARRIS EXISTENT Una sèrie de persones de diferents assemblees de barri de Barcelona, vam crear a títol individual un grup de treball amb l’objectiu de desbloquejar el debat sobre la “coordinació” buscant possibles punts d’acord entre les diferents propostes i postures que permetessin un punt de partida per començar a caminar. 2011-09-30 Proposta de consensos mínims del Grup de Treball a les Assemblees de Barri Proposta de continuïtat del projecte de la Universitat Indignada 15M Proposta de continuïtat Universitat Indignada 15M

Manifest  “Exercirem el dret de rebel.lió” com a resposta necessària al “reformazo” de la constitució que ens han imposat. Benvolgudes rebels amb causa

Proposta de Poble Sec per coordinació de barris:

Proposta coordinació barris (de Poble Sec)

 

 

PROPUESTA ORGANIZATIVA: UNA COORDINADORA DE COMISIONES Y GRUPOS DE TRABAJO

PROPUESTA ORGANIZATIVA

PROPOSTA DE COORDINACIÓ LES CORTS

_PROPOSTA_lescorts Benicàssim, 18 al 28 de agosto Festival de música en Benicassìm Grupo de Trabajo Rototom Benicàssim Reunió Universitat indignada Acta 5a reunió Universitat Indignada d’Estiu Propuesta acción antiguirilandia Convocamos a todos los barrios a juntarse a nuestro taller de pancartas el sabado dia 13 a las 17 horas en la Rambla del Raval y a pasearse luego arriba abajo por Las Ramblas infiltrandonos entre la marabunta de guiris en la Rambla con carteles de indignación en idiomas diferentes. Propuesta acción anti Guirilandia Proyecto de libro 15M Carta pública de la Cooperativa Integral Catalana per les assemblees populars de pobles(1) Propuestas comunicación barrios y pueblos proposta-sants Proposta [CAST] Herramienta intercomunicación entre barris i pobles -11jul2011 INSUBMISSIO ELECTORAL Insubmissio_Electoral Convocamos a todos los barrios a juntarse a nuestro taller de pancartas el sabado dia 13 a las 17 horas en la Rambla del Raval y a pasearse luego arriba abajo por Las Ramblas infiltrandonos entre la marabunta de guiris en la Rambla con carteles de indignación en idiomas diferentes.

5 Respuestas a “Propuestas y otros

 1. proposta de lectura compartida
  de llibres tematics sobra qualitat humana i espiritual .
  Després de definir quina kalitat i quin esperit humà proposo , i posar-nos d’acord , podriem elegir algun llibre per ferne una lectura i comentari compartit.
  Podria ser cada primer dissabte de mes a les 17h. on l’assem. per trobar-nos : junt la Palmera .
  Tot – alies Jordi costa .
  costa@ravalnet.org

 2. Aprofitan l’empemta de la mani del 15o. fer l’assem. dels dimecres cada begada en un detreminat carrer convidar avans atots els veIns – veïnes i deixar un determinat temps a ells -elles per q. s’expresin .
  Em de deixar estar a la poli , no acceptar la provocació , no son el problema , ell està més amunt , es el sistema , que es pot anar trencat per posibles llocs febles , un dells és la persona , des edintificar-la del sistema , fer-la poble , és un – una més i s’ho creurà si li diu en actes i paraules un , escara q. sigui petit , poble .
  Estem cansats de contestar agresió en més agresió , hi ha q. desencallar l’enbolic ,, Ho dic per q. l’assem. està agafant un caira massa determinat en contestar les fatxendaries de la poli. i lo q. importa es cada persona concreta q. viu o passa un determinat temps en el lloc en aquest barri . Entre totes – tots ho savem , ho podem , fer tot .

 3. Seguimos manifestándonos en los billetes (de dinero), recordad que para que los billetes sean válidos no se puede escribir más del 50% del billete.
  Ponemos mensajes globales. Estos días escribimos por una cara:

  SOMOS EL 99 % Y YA
  NO VAMOS A TOLERAR LA CODICIA
  Y LA CORRUPCIÓN DEL 1%

  Por la otra cara:

  LIMPIEZA DE
  POLITICOS
  BANQUEROS
  Y SIMILARES

  Son acciones que nos permiten manifestarnos cada día.

 4. ACCIÓN _CADENA DE MENSAJES:

  ya no decimos “adiós”, “hasta luego”, “auf wiedersehen” …. ahora decimos:

  NOS VEMOS EN LAS CALLES !!!

  pronto dejaremos de decir “hola”, “hallo”, …

  No pararemos. Es la R-EVOLUCIÓN

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s